Multifunctional Manual Juicer for Home Use D598 - China Ourok Houseware
  • Rojongan panggero 0086-13815021119

Multifunctional Manual Juicer for Home Use D598

  • OEM: ditarima
  • Kustomisasi: ditarima
  • Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
  • Port: Shanghai
  • MOQ: 100 Pieces
  • FOB Reference Price: US 9-12 /set
  • jéntré produk

    Tags produk

    Product Name/Item No.
    Multifunctional Hand Juicer for Home Use/D598E
    warna
    pink/green/blue
    ukuran
    31.5 * 11 * 27.7cm
    NW / GW
    1.3kg / 1.5kg
    pamakéan
    Juicer/Making Ice Cream
    paket
    1 pcs/color box, 22.5*12.5*24.5cm/box, 8pcs/carton,47*27.5*51cm/carton

    Panjelasan Produk

    produk ieu fitur sahiji, awét, asesoris basajan geulis, gampang mun ngaleupas na gampang clean.It téh cocog pikeun bungbuahan jus extractionfrom sarta sayuran sarta separation tina résidu jus.

    粉 粉2 粉4 粉5 粉6 粉7

    FAQ

    photobank (44)

    sertipikat

    photobank (1)

    parusahaan urang

    company

    Contact us

    photobank (4)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !