Plastic Manual Cookie Press for DIY CK101(YELLOW) - China Ourok Houseware
  • Rojongan panggero 0086-13815021119

Plastic Manual Cookie Press for DIY CK101(YELLOW)

  • OEM: ditarima
  • Kustomisasi: ditarima
  • Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
  • Port: Shanghai
  • MOQ: 100 Pieces
  • FOB Reference Price: USD $3.5-5 / Set
  • jéntré produk

    Tags produk

    brand Ngaran Ourok
    Ngaran Produk Plastic Manual Cookie Press for DIY 
    Jumlah modél CK101
    warna Konéng / Blue / Xuping / Beureum / Héjo
    bahan ABS + AS + PP + SS
    ukuran 13.8 * 5,8 * 22cm
    NW / GW 0.22KG / 0.42KG
    hal nu husus Eco-Friendly, bisi
    sadia Pikeun Cookies / muih
    paket 1set / kotak warna, 15,5 * 7.2 * 23.3cm / set
    20sets / karton, 75 * 25 * 35 cm / karton
    20GP: 7420sets
    40GP: 15440sets
    40HQ: 19320sets
    Waktos pangiriman 10-15 poé

    Panjelasan Produk:

    Ieu productis dijieunna tina palastik kelas dahareun nu boga rupa Cakram kembang sarta tips bentukna icing béda, masing-masing hambalan taliti diproduksi, masihan anjeun pangalaman hadé.

    xiang1xiang2xiang3xiang4xiang5

    FAQ about customization

    cookie press gun yellow(1)

    Package & Delivery

    cookie press gun green(2)

    FAQ

    photobank (44)

    sertipikat

    photobank (1)
    photobank (1)

    parusahaan urang

    company

    Contact us

    photobank (4)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !