1.3L Wrought Iron Easy Clean Grease Filter ZD004(black) - China Ourok Houseware
  • Dhukungan telpon 0086-13815021119

1.3L Wrought Iron Easy Clean Grease Filter ZD004(black)

  • OEM: ditrima
  • Pangaturan: ditrima
  • Panggonan Asal: Jiangsu, China (Mainland)
  • Port: ShangHai
  • MOQ: 100 Pieces
  • FOB Reference Price: US $5.5-6.5 / Piece
  • Detail produk

    Tags Product

    Jeneng merek Ourok
    Jeneng Product 1.3L Wrought Iron Gampang Clean Grease Filter 
    Panggil model ZD004
    warna Black / Gray
    bahan wrought Iron
    Size 14x16.1x15.7cm
    NW / GW 0.5KG / 0.71KG
    volume 1.3L
    Dianggo panyimpenan lenga Cooking / Filter
    paket 1pcs / kothak, kothak ukuran: 18 * 17 * 16.5cm
    30pcs / karton, ukuran karton: 86 * 37 * 50.5cm
    20GP: 4650sets
    40GP: 9690sets
    40HQ: 12120sets
    delivery Wektu 15-30days

    gambaran Product:

    Kang digunakake kanggo Filter lenga panas lan panyimpenan prodhuk oil.The digawe saka wesi wrought, karo awak nutupi non-kelet, 40 bolong strainer stainless steel lan panas bukti srengeng handle.The duwe fitur iki: tahan panas, Gamelan lumahing , Nyegah teyeng apik etc.And iku bisa ndadekake sing gampang kanggo nggunakake.

     yh-x-1 yh-x-2 yh-x-3 yh-x-4 yh-x-5

     

    Package & Delivery

    ZD004 cooking oil container

    FAQ

    photobank (44)

    Certificates

    photobank (1)

    Our company

    company

    Contact us

    photobank (4)

  • Previous:
  • Next:

  • 

    Send your message to us:

    Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    WhatsApp Online Chat !