• Dhukungan telpon 0086-13815021119

FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa milih kita?

First, kita fokus ing kacepetan. Sembarang pitakonan utawa pitakonan bakal mangsuli ing 24 jam.

Kapindho, kita Value prasetya lan kualitas. Kita wis nandur modhal akeh facories kanggo produk paling.

Katelu, kita fokus ing riset lan dodolan, lan produksi dijupuk ing pabrik bareng. gagasan bisa diganti dadi kasunyatan dening kita.

Apa prices Panjenengan?

prices kita gumantung jumlahe lan kasenengan. Kita bakal ngirim dhaftar rega dianyari sawise kontak kita kanggo informasi luwih.

Apa timbal wektu saben?

Kanggo sampel: ing 7 apa dina sawise nampa pembayaran. Kanggo supaya akeh: ing 35 apa dina sawise nampa pembayaran.

Apa OK kanggo print logo ing?

Ya, sampeyan can.You uga bisa duwe pangaturan paket, kita mung kudu pas AI wangun kriya.

Carane nerusake supaya?

Sepisanan supaya kita ngerti syarat kanggo diinget.
Sareh We quote miturut syarat utawa saran kita.
Pangeran customer nandheske ing conto lan panggonan simpenan kanggo supaya formal.
Fourthly We ngatur produksi.

Carane kowe nggawe bisnis kita long-term lan hubungan apik?

1. Kita tetep kualitas apik lan competitive price kanggo mesthekake kita pelanggan entuk manfaat;

2. Kita ngormati saben customer minangka kanca kita lan kita tenanan apa bisnis lan nggawe kanca karo wong-wong mau, ora prakara ngendi padha teka saka.

Arep digarap US?




Send your message to us:

Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
WhatsApp Online Chat !