• Rojongan panggero 0086-13815021119

FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Naha milih kami?

Kahiji, urang difokuskeun speed. Sagala inquiries atanapi patarosan bakal ngawaler dina 24 jam.

Kadua, wajar we komitmen sarta kualitas. Kami geus invested loba facories pikeun produk pangalusna.

Katilu, urang difokuskeun panalungtikan sarta jualan, jeung produksi dicokot di pabrik kolaborasi. pamendak Anjeun bisa dirobah kana realitas ku kami.

Naon harga anjeun?

harga kami téh gumantung kana kuantitas jeung sasuai ka nu Anjeun. Urang bakal dikirim anjeun hiji daftar harga diropéa sanggeus kontak Anjeun ngémbarkeun salajengna.

What is the nuju waktu average?

Pikeun sampel: dina 7 dinten gawe sanggeus narima pembayaran. Pikeun urutan bulk: dina 35 poé gawé sanggeus narima pembayaran.

Éta OKE pikeun nyitak logo abdi on?

Sumuhun, anjeun can.You ogé bisa mibanda kustomisasi bungkusan, urang ngan butuh pasti AI formulir karya seni.

Kumaha pikeun lumangsungna hiji urutan?

Firstly hayu urang nyaho sasuai ka nu Anjeun keur packing.
Bréh Urang cutatan nurutkeun sasuai ka nu Anjeun atawa saran urang.
Thirdly customer confirms sampel jeung tempat titipan keur urutan formal.
Fourthly Urang ngatur produksi.

Kumaha anjeun nyieun bisnis urang istilah panjang-na hubungan alus?

1. Simkuring tetep kualitas alus tur harga kalapa pikeun mastikeun konsumén urang kauntungan;

2. Urang hormat unggal customer sakumaha sobat urang jeung urang tulus do bisnis jeung nyieun babaturan sareng maranehna, euweuh urusan mana maranéhna asalna ti.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?




Send your message to us:

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
WhatsApp Online Chat !