Plastic hand food chopper and slicer for vegetable A008-2(Blue) - China Ourok Houseware
  • Rojongan panggero 0086-13815021119

Plastic hand food chopper and slicer for vegetable A008-2(Blue)

  • OEM: ditarima
  • Kustomisasi: ditarima
  • Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
  • Port: Shanghai
  • MOQ: 100 Pieces
  • FOB Reference Price: US $3.2-4.5 / Set
  • jéntré produk

    Tags produk

    brand Ngaran Ourok
    Ngaran Produk Chopper dahareun luhur
    Jumlah modél A008-2
    warna biru
    bahan ABS + PS + PP + SS + TPR + POM
    ukuran 12,5 * 12,5 * 14.2cm
    NW / GW 0.28KG / 0.4KG
    hal nu husus Eco-Friendly, bisi
    pamakéan Dicing / grinding / teunggeulan egges atanapi creams
    sadia Pikeun Sayuran / Meats / Buah / N uts
    paket 1 PCS / kotak warna, 13 * 13,2 * 15,5 cm / kotak,
    18pcs / karton, 42 * 29 * 49 cm / karton
    20GP: 7524 susunan
    40GP: 15678 susunan
    40HQ: 19602 susunan
    Waktos pangiriman 10-15days

    Panjelasan Produk:

    Sampurna pikeun chopping bawang bodas, kacang, sayur jeung bungbuahan pikeun sambel cabe, saos tomat, kadaharan orok jeung saterusna. Narik hiji waktu sakumaha lamun urang kungsi motong sababaraha times.It pisan merenah tur efisien. Eta bakal leuwih gampang narik string sanggeus motong dahareun kana buah leutik.

    xiang1 xiang2 xiang3

    FAQ about customization

    FAQ about customization

    A008-2 food chopper(1)

    Package & Delivery

    A008-2 food chopper(2)

    FAQ

    photobank (44)

    sertipikat

    photobank (1)

    parusahaan urang

    company

    Contact us

    photobank (4)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 

    Send your message to us:

    Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat !