Manual Nyieun mie Mesin sareng pasta Roller Q601 - Cina Ourok Houseware
  • Rojongan panggero 0086-13815021119

Manual Nyieun mie Mesin sareng pasta Roller Q601

  • OEM: ditarima
  • Kustomisasi: ditarima
  • Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
  • Port: Shanghai
  • MOQ: 100 Pieces
  • FOB Reference Price: US 15-18.5
  • jéntré produk

    Tags produk

    brand Ngaran Ourok
    Ngaran Produk Manual Noodle Making Machine with Pasta Roller 
    Jumlah modél Q601
    warna Konéng / Blue
    bahan CS + SS
    ukuran 20.8 * 17,5 * 15.6cm
    NW / GW 2.6kg / 3.88kg
    fungsi Mencet / motong pasta
    paket 1 set / kotak warna, 25.5 * 24 * 27.8cm / set,
    4sets / karton, 51 * 27 * 58cm / karton,
    20GP: 1472sets
    40GP: 3008sets
    40HQ: 3312sets
    Waktos pangiriman 10-15days

    Panjelasan Produk:

    mesin mie Manual boga dua sistim roller bebas, salah kanggo mencét sarta séjén nyaéta pikeun cutting.Two rollers sabeulah keur Sistim motong anu pilihan, 1.5mm atanapi 4mm.

    20180303150820_2721020180303150742_7370920180303150710_4616120180303150721_2832220180303150808_6389020180303150839_60743

    FAQ

    photobank (44)

    sertipikat

    photobank (1)

    parusahaan urang

    company

    Contact us

    photobank (4)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 

    Send your message to us:

    Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat !